Cazare Sibiu header
   home ro RO  home de DE  home enEN         cazare sibiu home Cazare Sibiu >> Apartamente regim hotelier Sibiu >> Apartament regim hotelier Grand Central 3
cazare sibiu ap menu
cazare sibiu garsmenu
cazare sibiu feesback
cazare sibiu servicii
cazare sibiu tarife
cazare sibiu contact
Recomandari
cazare regim hotelier
portaluri turism
agentii de turism
directoare web
cazare sibiu rent a car
cazare sibiu diverse

© TravelSpecialist

Cazare Sibiu regim hotelier

hartarezervareschita
 cazare sibiu gc3bedroom1arrowdr
dormitorbutondormitorbutonlivingbaiebutonbaiebutonbucatariebuton

Cazare Sibiu - Grand Central 3

Cazare Sibiu - Apartament in regim hotelier cu 3 camere + bucatarie, situat ultracentral, la 5 minute de mers pe jos de Piata Mare/Piata Mica, complet mobilat si utilat, 2 bai, capacitate pana la 6 persoane.


Tarife cazare Sibiu regim hotelier

 

Facilitati:

- Suprafata: 90 mp

- Tv in camera (cablu Tv)
- Internet wireless gratuit
- Parcare
- Frigider, aragaz, bucatarie complet utilata
- Filtru de cafea
-
- Incalzire centrala

 

Distante:

Gara/Autogara Sibiu: 0.5 Km

Aeroportul Sibiu: 5.0 Km

Piata agroalimentara Sibiu: 1.0 Km

Magazin Non-Stop: 0.1 Km

Restaurant: 0.3 Km

Podul Minciunilor: 0.7 Km

Piata Mare/Piata Mica Sibiu: 0.7 Km

Teatrul Radu Stanca Sibiu: 1.2 Km

Muzeul Brukenthal Sibiu: 0.8 Km

Sala Thalia Sibiu: 1.0 Km

Universitatea Lucian Blaga Sibiu: 2.0 Km

 

 

 

Apartamentul in regim hotelier Grand Central 3 Sibiu se afla la 5 minute de mers pe jos de Piata Mare/Piata Mica din Sibiu si la 5 minute de mers pe jos de Gara si Autogara Sibiu.

 

Oferim cazare in Sibiu in locatii ultracentrale, in apartamente si garsoniere in regim hotelier. Apartamentele si garsonierele in regim hotelier Grand Central Sibiu sunt alternativa ideala de cazare in Sibiu atat pentru turistii dornici sa petreaca cateva zile in Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007 cat si pentru oamenii de afaceri care doresc cazare in Sibiu, toate locatiile noastre dispunand de acces internet wireless, amenajari moderne si spatii generoase.

Apartamentul in regim hotelier Grand Central 1 Sibiu poate gazdui comfortabil pana la 6 persoane fiind o locatie ideala de petrecere a vacantei in Sibiu.

 

Cauti cazare in Sibiu? TravelSpecialist iti ofera alternativa perfecta prin apartamente si garsoniere in regim hotelier Sibiu: Conditii de 3 stele in camere mult mai spatioasecla la o pensiune in Sibiu si la o fractiune din preturile unui hotel in Sibiu.
cazare sibiu

Aici gasesti oferte de cazare in Sibiu la particulari, cazare la gazde in Sibiu. Iti prezentam oferte de cazare la hoteluri vile si pensiuni in Sibiu.

Cauti oferte de pret ieftine pentru vacanta in Sibiu la apartamente in regim hotelier. Esti in cautarea de anunturi pentru tarife ieftine la particulari.

Aici vei gasi oferte de cazare in Sibiu, cazari la hoteluri vile si pensiuni, cazare in apartamente garsoniere si camere ieftine la particulari in regim hotelier, oferte de cazare in regim turistic, preturi de cazare la moteluri, anunturi de cazare la gazde pentru studenti si expati.

Oferte de cazare in Sibiu la hoteluri vile si pensiuni, cazare in regim hotelier la particulari, preturi si oferte ieftine de cazare la apartamente in regim hotelier.

Oferte de cazare si inchirieri apartamente camere si garsoniere in regim hotelier.

regim hotelier sibiu, cazare hotel sibiu, cazare pensiune sibiu, cazare apartamente sibiu, cazare garsoniera sibiu, travel specialist, Piata Mare Sibiu, cazare hoteluri sibiu, cazare pensiuni in sibiu, cazare hostel sibiu, oferta cazare sibiu, oferte cazare sibiu, cazare ieftina sibiu, cazare apartament in regim hotelier sibiu, cazare pensiuni sibiu, cazare apartamente sibiu,