Cazare Sibiu header
   home roRO   home deDE  home enEN         cazare sibiu home Cazare Sibiu >> Garsoniere regim hotelier Sibiu >> Garsoniera regim hotelier DownTown
cazare sibiu ap menu
cazare sibiu garsmenu
cazare sibiu feesback
cazare sibiu servicii
cazare sibiu tarife
cazare sibiu contact
Recomandari
cazare regim hotelier
portaluri turism
agentii de turism
directoare web
cazare sibiu rent a car
cazare sibiu diverse

© TravelSpecialist

Cazare Sibiu regim hotelier

hartarezervareschita
 cazare sibiu dtsbedarrowdr
domitorbuttonlivingbuttonbaie buttonbucatariebuton

Cazare Sibiu - DownTown Studio

Garsoniera in regim hotelier, complet mobilata si utilata, situata ultracentral, in Orasul de Jos, la 1 minut de mers pe jos de  Piata Mare. Garsoniera in regim hotelier este dotata cu bucatarie complet utilata, baie cu dus, Cablu TV, acces internet wireless gratuit. Capacitate de cazare Sibiu: 2 persoane.

Tarife cazare Sibiu regim hotelier

Facilitati:

- Suprafata: 40 mp
- Tv in camera (cablu Tv)
- Internet wireless gratuit
- Parcare
- Frigider, aragaz, bucatarie complet utilata
- Filtru de cafea
- Incalzire centrala


Distante:

Gara/Autogara Sibiu: 1 Km

Aeroportul Sibiu: 5.0 Km

Piata agroalimentara: 05 Km

Magazin Alimentar: 0.1 Km

Restaurant: 0.1 Km

Podul Minciunilor: 0.5 Km

Piata Mare/Piata Mica Sibiu: 0.5 Km

Teatrul Radu Stanca: 1 Km

Muzeul Brukenthal: 0.7 Km

Sala Thalia: 1 Km

Universitatea Lucian Blaga: 1.0 Km

Hotel Apollo Hermanstadt Sibiu: 0.7 Km

Hotel Imparatul Romanilor Sibiu: 0.7 Km

Hotel Continental Forum Sibiu: 1.0 Km

Hotel Ramada Sibiu: 1.2 Km

Hotel Hilton Sibiu: 3.0 Km

Sala Transilvania Sibiu: : 2.0 Km

 

Parerea turistilor cazati aici:
 
Dobre Diana (Romania):
DownTown Studio - SUPER!!! NOTA 10!!! star

Kati Rusnac (Romania)

In luna aprilie am avut placerea sa vizitez Sibiul si norocul de a ma putea caza in garsoniera
Downtown Studio. Dupa ce am petrecut cateva zile in Sighisoara, intr-o unitate de cazare infecta, la Sibiu m-am simtit minunat. Domnul Sergiu este deosebit de amabil si de serviabil. Pacat ca nu exista astfel de unitati de cazare, gestionate de astfel de persoane in mai multe orase din Romania.
 
star

Romulus (Romania)

Foarte bun raport calitate - pret, in centru, zona sigura, conditii de lux si incredibil de ieftin, incomparabil cu hotelurile de la noi atat ca pret cat si ca atmosfera,, standarde etc. Am petrecut un weekend in garsoniera DownTown Studio din Targul Pestelui si cu siguranta daca revin in Sibiu voi apela la Travel Specialist !
starGarsoniera in regim hotelier DownTown Studio Sibiu se afla la 1 minut de mers pe jos de Piata Mare/Piata Mica si la 10 minute de mers pe jos de Gara si Autogara Sibiu.


Oferim cazare in Sibiu in locatii ultracentrale, in apartamente si garsoniere in regim hotelier. Apartamentele si garsonierele in regim hotelier Grand Central Sibiu sunt alternativa ideala de cazare in Sibiu atat pentru turistii dornici sa petreaca cateva zile in Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007 cat si pentru oamenii de afaceri care doresc cazare in Sibiu, toate locatiile noastre dispunand de acces internet wireless, amenajari moderne si spatii generoase.   

Garsoniera in regim hotelier DownTown Studio Sibiu poate gazdui comfortabil 2 persoane fiind o locatie ideala de petrecere a vacantei in Sibiu.

 

Cauti cazare in Sibiu? TravelSpecialist iti ofera alternativa perfecta prin apartamente si garsoniere in regim hotelier Sibiu:  Conditii de 3 stele in camere mult mai spatioase ca la o pensiune in Sibiu si la o fractiune din preturile unui hotel in Sibiu.
cazare sibiu

Aici gasesti oferte de cazare in Sibiu la particulari, cazare la gazde in Sibiu. Iti prezentam oferte de cazare la hoteluri vile si pensiuni in Sibiu.

Cauti oferte de pret ieftine pentru vacanta in Sibiu la apartamente in regim hotelier. Esti in cautarea de anunturi pentru tarife ieftine la particulari.

Aici vei gasi oferte de cazare in Sibiu, cazari la hoteluri vile si pensiuni, cazare in apartamente garsoniere si camere ieftine la particulari in regim hotelier, oferte de cazare in regim turistic, preturi de cazare la moteluri, anunturi de cazare la gazde pentru studenti si expati.

Oferte de cazare in Sibiu la hoteluri vile si pensiuni, cazare in regim hotelier la particulari, preturi si oferte ieftine de cazare la apartamente in regim hotelier.

Oferte de cazare si inchirieri apartamente camere si garsoniere in regim hotelier.

regim hotelier, cazare hotel, cazare pensiune sibiu, cazare apartamente, cazare garsoniera sibiu, travel specialist, cazare hoteluri sibiu, cazare pensiuni in sibiu,  oferta cazare sibiu, oferte cazare sibiu, cazare ieftina sibiu, cazare apartament in regim hotelier, cazare pensiuni, cazare apartamente